Tappad mitt i Centrum

Välkommen till vårt taproom, där varje klunk är en njutning och varje ögonblick är en hyllning till den fantastiska världen av öl!

Det är här vi är tappade! Skön avslappnad miljö för umgänge och trivsel.

Vi ses på Cardellsgatan 19

 

BOKA BORD

tappade öl på fat

VÅR PASSION

Dryck & mat för alla smaker

Upplev njutningen av kall, riktigt bra öl direkt från fatet hos oss. Varje öl har sitt unika karaktärsdrag och vi uppmuntrar dig att utforska olika stilar och smaker och upptäcka nya favoriter bland våra lokala bryggerier och hantverksproducenter. Oavsett om du är en inbiten ölentusiast eller bara nyfiken på smakupplevelsen så är du välkommen att avnjuta av kall öl serverad direkt från fatet i en avslappnad och inbjudande atmosfär. Vi ser fram emot att ta dig med på en resa genom ölets fascinerande värld!

Vår tilltro

Riktigt bra öl på fat

Vi är passionerade ölentusiaster som strävar efter att erbjuda dig en upplevelse genom ölets värld. Vi ser fram emot att välkomna dig och dela vår passion!

På tallriken

Något för alla smaker

Vi strävar efter att ge dig en matupplevelse som kompletterar och förhöjer ölet. Vi tror på att mat och dryck ska samverka för att skapa en harmoni av smaker som överraskar och glädjer.

TEAMWORK

Passion

Bakom Tappad står ett gäng med ett brinnande engagemang för öl och gästfrihet. Vi är ett team av ölentusiaster, bryggare och matälskare som har kommit samman för att skapa en destination där gemenskap, kreativitet och goda smaker blomstrar. Vi strävar efter att skapa en inbjudande och avslappnad atmosfär där människor kan samlas, dela historier och upptäcka nya smaker tillsammans.

Kristianstad city

Tappad för dig

Vi är stolta över att vara en del av Kristianstads gemenskap och vi strävar efter att bidra till stadens blomstrande mat- och dryckesscen. Genom att samarbeta med lokala bryggerier och producenter försöker vi också stödja och lyfta fram det bästa av det lokala ölkunnandet.

Tipsa oss

Sydsveriges finest

Som ölentusiaster söker vi ständigt nya smakupplevelser. Har du stött på något fantastiskt öl på senaste? Tipsa oss gärna! Vi är alltid ivriga att utforska och erbjuda det bästa urvalet av öl. Dela med dig av dina pärlor och låt oss fortsätta att hylla ölkulturen tillsammans. Tillsammans kan vi upptäcka och njuta av Sydsveriges bästa öl på tapp!

Öppettider

MÅNDAG
11:30-14:00 / 17:00-22:00

TISDAG
11.30 – 14.00

ONSDAG
11.30-14:00 / 17:00–22.00

TORSDAG
11.30-14:00 / 17:00–22.00

FREDAG
11.30 – 23.00

LÖRDAG
11.30 – SENT

SÖNDAG  Stängt

ABONNERA / ÖVRIGA TIDER
Maila: kall@tappad.nu

Kontakt

Välkommen att kontakta oss